Sūrio pyragas su baltuoju šokoladu ir braškėmis

Sūrio pyragas su baltuoju šokoladu ir braškėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Braškės, šaldytos/šviežios, 220 gramų
  • Sviestas, lydytas, 50 gramų
  • Mascarpone sūris, 400 gramų
  • Varškės sūris, 300 gramų
  • Šokoladas, baltasis, 200 gramų
  • Krekeriai, saldūs (arba sausainiai), 170 gramų
Gaminimo instrukcija:

Krekerius (arba sausainius) gerai sugrūskite ir sumaišykite su išlydytu sviestu.
Gauta krekerių mase išklokite torto formos dugną ir padėkite 15 min. į šaldytuvą.
Išlydykite vandens vonelėje šokoladą.
Dideliame dubenyje sumaišykite Mascarpone bei varškės sūrius ir cukrų.
Į sūrių masę palengva įmaišykite ištirpintą šokoladą ir griežinėliais supjaustytas braškes.
Supilkite gautą masę ant krekerių pagrindo ir padėkite bent 4 val. (ar net visai nakčiai) į šaldytuvą.
Labai skanu ir paprasta!

Receptą atsiuntė: Inga
» Rašyti komentarą
» Komentarai
jautuke
2013-05-13 10:04
maskarpones surio parduotuveje galima nusipirkti
parduodamas indelyje,kaip tepami sureliai
grazina
2013-05-10 15:28
o is kur ta maskarpones surio gauti ar paciai reikia pasidaryti
Giedre
2012-03-04 18:29
Labai skanu, verta pasigaminti