Sūrio pyragas su baltuoju šokoladu ir braškėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Braškės, šaldytos/šviežios, 220 gramų
- Sviestas, lydytas, 50 gramų
- Mascarpone sūris, 400 gramų
- Varškės sūris, 300 gramų
- Šokoladas, baltasis, 200 gramų
- Krekeriai, saldūs (arba sausainiai), 170 gramų
Gaminimo instrukcija:
Krekerius (arba sausainius) gerai sugrūskite ir sumaišykite su išlydytu sviestu.
Gauta krekerių mase išklokite torto formos dugną ir padėkite 15 min. į šaldytuvą.
Išlydykite vandens vonelėje šokoladą.
Dideliame dubenyje sumaišykite Mascarpone bei varškės sūrius ir cukrų.
Į sūrių masę palengva įmaišykite ištirpintą šokoladą ir griežinėliais supjaustytas braškes.
Supilkite gautą masę ant krekerių pagrindo ir padėkite bent 4 val. (ar net visai nakčiai) į šaldytuvą.
Labai skanu ir paprasta!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-05-10 15:28
o is kur ta maskarpones surio gauti ar paciai reikia pasidaryti 

2012-03-04 18:29
Labai skanu, verta pasigaminti



2013-05-13 10:04
parduodamas indelyje,kaip tepami sureliai