Sūrio ir svogūnų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sviestas, tirpintas, 125 gramai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Majonezas, 200 mililitrų
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Svogūnai, 6 vienetai
- Sūris, fermentinis, 300 gramų
- Sezamo sėklos
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Sviestą sumaišykite su majonezu ir kepimo milteliais, po truputį suberkite miltus ir minkykite, kad išeitų vidutinio kietumo tešla. Ją klokite į riebalais išteptą kepimo formą, pirštais suspauskite kraštus.
Svogūnus susmulkinkite, troškinkite su aliejumi, kol nuskaidrės, pagardinkite druska, pipirais ir ataušinkite. Sūrį sutarkuokite rupia tarka ir sumaišykite su svogūnais.
Įdarą krėskite ant tešlos, pabarstykite szamų sėklomis ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite 15 minučių.
» Rašyti komentarą