Sūrio ir kiaušinių apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Alyvuogės, juodosios, be kauliukų, 50 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 0.5 stiklinės
- Pienas, 150 gramų
- Druska
- Raudonėliai
- Citrinpipiriai
Gaminimo instrukcija:
1. Į dubenį įmuškite kiaušinius, išplakite ir sumaišykite su tarkuotu fermentiniu sūriu, miltais, prieskoniais bei puse stiklinės vandens. Masės tirštumą reguliuokite vandeniu.
2. Pusę turimų alyvuogių supjaustykite žiedeliais ir sudėkite į masę. Išmaišykite, supilkite į karščiui atsparų kepimo indą ir pusvalandžiui pašaukite į vidutinio karštumo orkaitę.
3. Likus maždaug dešimčiai minučių iki kepimo pabaigos, apkepo paviršių patepkite pomidorų padažu ir kepkite toliau, kol škišus medinį ieįmelį, masį prie jo nelips.
4. Iškepusį apkepą apibarstykite likusiomis alyvuogėmis ir valgykite su raugintais agurkais bei duona.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-05-30 14:36
atrodo skaniai
2009-06-07 16:57
TAS PATS KAS SUDA ESCIAU (JOKE) 

2021-12-22 17:21