Sūrio ir grybų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sūris, 100 gramų
- Grietinė, 70 gramų
- Aliejus, 70 mililitrų
- Miltai, 75 gramai
- Grybai, 1 stiklinė
- Kečupas, 1 valgomasis šaukštas
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Petražolės, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Paprika
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Virtus supjaustytus grybus sudėkite į keptuvę ir kepkite apie 10 min. Tuomet sudėkite kečupą, smulkintą svogūną, druskos, maltos paprikos ir kepkite 5 min. Pabarstykite smulkintomis petražolėmis.
Kiaušinių trynius išplakite ir sumaišykite su grietinėje nugesinta soda. Supilkite aliejų, įdėkite druskos, tarkuotą sūrį, miltus ir kepimo miltelius. Sudėkite grybus ir viską gerai išmaišykite.
Baltymus išplakite ir švelniai įmaišykite į masę. Viską supilkite į kepimo popieriumi ištiestą formą ir kepkite 190 laipsnių temperatūroje 40 min.
Skanaus!
» Rašyti komentarą