Sūrio ir grybų pyragas

Sūrio ir grybų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sūris, 100 gramų
  • Grietinė, 70 gramų
  • Aliejus, 70 mililitrų
  • Miltai, 75 gramai
  • Grybai, 1 stiklinė
  • Kečupas, 1 valgomasis šaukštas
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Petražolės, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Paprika
Gaminimo instrukcija:
  1. Virtus supjaustytus grybus sudėkite į keptuvę ir kepkite apie 10 min. Tuomet sudėkite kečupą, smulkintą svogūną, druskos, maltos paprikos ir kepkite 5 min. Pabarstykite smulkintomis petražolėmis.

  2. Kiaušinių trynius išplakite ir sumaišykite su grietinėje nugesinta soda. Supilkite aliejų, įdėkite druskos, tarkuotą sūrį, miltus ir kepimo miltelius. Sudėkite grybus ir viską gerai išmaišykite.

  3. Baltymus išplakite ir švelniai įmaišykite į masę. Viską supilkite į kepimo popieriumi ištiestą formą ir kepkite 190 laipsnių temperatūroje 40 min.
    Skanaus!

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą