Suomiškas uogų pyragas

Suomiškas uogų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 75 gramai
  • Migdolai, malti, 50 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 120 gramų
  • Varškė, 100 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Grietinė, 20%, 200 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 vienetas
  • Uogos, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sumaišyti miltus, išlydytą sviestą, varškę ir žiupsnelį druskos.
Į gautą masę įmušti vieną kiaušinį ir gerai išmaišyti.
Kepimo formą aplipdyti gauta tešla, subadyti šakute ir įdėti į šaldymo kamerą pusei valandos.
Padaryti įdarą pyragui: gerai sumaišyti grietinę, 3 trynius, cukrų ir vanilinį cukrų.
Ištraukti formą, supilti įdarą, suberti uogas. Jei uogos rūgščios, sumaišyti jas su cukrumi.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Kepti apie valandą.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
juodaavis
2011-09-24 13:52
o ką su migdolais? paminėti tarp ingredientų, bet ne prie gaminimo