Suomiškas uogų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 75 gramai
- Migdolai, malti, 50 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 120 gramų
- Varškė, 100 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Grietinė, 20%, 200 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 vienetas
- Uogos, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sumaišyti miltus, išlydytą sviestą, varškę ir žiupsnelį druskos.
Į gautą masę įmušti vieną kiaušinį ir gerai išmaišyti.
Kepimo formą aplipdyti gauta tešla, subadyti šakute ir įdėti į šaldymo kamerą pusei valandos.
Padaryti įdarą pyragui: gerai sumaišyti grietinę, 3 trynius, cukrų ir vanilinį cukrų.
Ištraukti formą, supilti įdarą, suberti uogas. Jei uogos rūgščios, sumaišyti jas su cukrumi.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Kepti apie valandą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-09-24 13:52