Sultingi šašlykai

Sultingi šašlykai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Krapai, 1 sauja
  • Laurų lapai, lapeliai, 3 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, ar kitoks, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Prieskoniai, čili, kadagiai,bazilikai, čiobreliai
  • Aviena, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Nedideliais kubeliais pjaustytą mėsą ištrinkite su prieskoniais, sumaišykite su pjaustytais svogūnais ir krapais. Užpilkite aliejumi ir pamaišykite. Įdėkite kokių tik norite prieskonių, čia yra skonio reikalas. Mėsos nesūdykite, nepilkite acto. Mėsa turi pagulėti šaldytuve kelias valandas, kad įsigertų.

Prieš kepant, mėsą išmaišykite su šaukšteliu druskos ir palaikykite nors 20 min., kad spėtų ištirpti ir įsigerti.


Mėsa būna sultinga. Kepti reikia ant karštų žarijų lauže, bet trumpai.

Tinka prie mėsos įvairūs padažai.

Receptą atsiuntė: TOMA
» Rašyti komentarą