Sultingi šašlykai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiauliena, šoninė, 2 kilogramai
- Citrinų sultys, 1 vienetas
- Svogūnai, 4 galvos
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Provanso žolelės
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Šoninė perkam be kauliukų. Nuimam (nupjaunam) odą. Supjaustome kubeliais, svogūną – žiedais. Mėsą apibarstome druską, pipirais, provanso žolelėmis. Gerai išminkome. Apšlakstome aliejumi, gerai išminkome. Išspaudžiame vienos citrinos sultys, apšlakstome mėsą. Sudedam svogūną, išmaišome. Paliekame marinuoti, geriausiai per naktį. Kepame ant žarijų.
» Rašyti komentarą