Šulinėliai su pikantiška mišraine ir kumpiu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Tešlos krepšeliai, 1 pakelis
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Česnakai, 1 skiltelė
- Krapai, švieži
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Kumpis, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Šulinėlius atšildyti ir iškepti kaip nurodyta ant pakuotės. Kumpį supjaustyti juostelėmis. Sūrį sutarkuoti burokinę tarka, krapus smulkiai supjaustyti, išspausti česnaką. Viską sumaišyti, pagardinti majonezu. Sudėti į atvėsusius šulinėlius, papuošti krapų šakelėmis ir kumpio juostelėmis. Skanaus.
» Rašyti komentarą