Suktinukai su salierų įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Salierai, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos sprandinė, 0.5 kilogramo
- Kvietiniai miltai
- Grietinėlė
- Sviestas
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustome, plonai pamušame ir, apibarstę prieskoniais, šiek tiek pamarinuojame kol pasidarysim įdarą. Salierus sutarkuojame, svogūną susmulkiname ir pakepiname svieste, pagardiname prieskoniais ir atvėsiname. Ant mėsos dedame salierų įdaro, susukame ir sutvirtiname dantų krapštukais. Voliojame miltuose ir apkepiname riebaluose. Dedame į troškintuvą, užpilame trupučiu vandens ir grietinėle, patroškiname apie 30 min. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-05-13 13:55