Suktinukai "Balandėlis"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kopūstai, Pekini, 1 gūželė
- Kiauliena, faršas, 400 gramų
- Druska
- Pipirai
- Pomidorų pasta, 150 mililitrų
- Majonezas, 150 mililitrų
- Vanduo, šaltas, 150 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Pekino kopūsto lapus atskirti vieną nuo kito. Didesnius dėti į puodą ir virti apie 10 minučių. Mažus smulkiai supjaustyti.
Į faršą dėti supjaustytus lapus, druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį. Viską gerai sumaišyti.
Didelius lapus išimti iš puodo ir atsargiai sudėti ant pjaustyklės. Ant kiekvieno lapo krašto dėti faršo ir susukti. Į karščiui atsparų indą dėti paruoštus suktinukus ir užpilti padažu.
Padažo gaminimas. Visus padažui skirtus ingridientus sumaišyti. Padažo pripilti iki pusės suktinukų. Kepti 180°C temp. orkaitėje apie pusvalandį.
» Rašyti komentarą