Suktinukai "Balandėlis"

Suktinukai "Balandėlis"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, Pekini, 1 gūželė
  • Kiauliena, faršas, 400 gramų
  • Druska
  • Pipirai
Padui:
  • Pomidorų pasta, 150 mililitrų
Padažui:
  • Majonezas, 150 mililitrų
  • Vanduo, šaltas, 150 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Pekino kopūsto lapus atskirti vieną nuo kito. Didesnius dėti į puodą ir virti apie 10 minučių. Mažus smulkiai supjaustyti.

  2. Į faršą dėti supjaustytus lapus, druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį. Viską gerai sumaišyti.

  3. Didelius lapus išimti iš puodo ir atsargiai sudėti ant pjaustyklės. Ant kiekvieno lapo krašto dėti faršo ir susukti. Į karščiui atsparų indą dėti paruoštus suktinukus ir užpilti padažu.

  4. Padažo gaminimas. Visus padažui skirtus ingridientus sumaišyti. Padažo pripilti iki pusės suktinukų. Kepti 180°C temp. orkaitėje apie pusvalandį.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą