Sūdytų lašišų ritinėliai su krevetėmis, putpelių kiaušiniais ir raudonaisiais ikrais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Garstyčios, aštrios, delikatesinės, 10 gramų
- Lašiša, filė be odos, 70 gramų
- Majonezas, 20 gramų
- Krevetės be kevalo, 30 gramų
- Putpelės kiaušiniai, 3 vienetai
- Druska
- Ikrai, raudonieji, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:
Įtrinkite lašišos filė druska, pipirais ir tegu pastovi maždaug 6 valandas. Krevetes atšildykite ir užpilkite citrinų sultimis. Filė supjaustykite plonomis juostelėmis, uždėkite krevečių ir susukite ritinėlius. Putpelių kiaušinius išvirkite, perpjaukite pusiau ir ant viršaus uždėkite ikrų.
Paruoškite padažą: sumaišykite majonezą, garstyčias, citrinų sultis, įberkite druskos ir pipirų.
Skanaus!
(Nuotrauka bei patiekalas priklauso Vilniaus senamiestyje įsikūrusiam restoranui "Lokys").
» Rašyti komentarą