Sūdytų lašišų ritinėliai su krevetėmis, putpelių kiaušiniais ir raudonaisiais ikrais

Sūdytų lašišų ritinėliai su krevetėmis, putpelių kiaušiniais ir raudonaisiais ikrais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Garstyčios, aštrios, delikatesinės, 10 gramų
  • Lašiša, filė be odos, 70 gramų
  • Majonezas, 20 gramų
  • Krevetės be kevalo, 30 gramų
  • Putpelės kiaušiniai, 3 vienetai
  • Druska
  • Ikrai, raudonieji, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:

Įtrinkite lašišos filė druska, pipirais ir tegu pastovi maždaug 6 valandas. Krevetes atšildykite ir užpilkite citrinų sultimis. Filė supjaustykite plonomis juostelėmis, uždėkite krevečių ir susukite ritinėlius. Putpelių kiaušinius išvirkite, perpjaukite pusiau ir ant viršaus uždėkite ikrų.
Paruoškite padažą: sumaišykite majonezą, garstyčias, citrinų sultis, įberkite druskos ir pipirų.
Skanaus!
(Nuotrauka bei patiekalas priklauso Vilniaus senamiestyje įsikūrusiam restoranui "Lokys").

Receptą atsiuntė: http://www.keptaantis.lt
» Rašyti komentarą