Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė, 400 gramų
- Svogūnų traškučiai, 100 gramų
- Pomidorai, vynuoginiai, 8 vienetai
- Alyvuogės, juodosios, su kauliuku, 8 vienetai
- Alyvuogės, žaliosios, 8 vienetai
- Paprika, dviejų spalvų, 1 vienetas
- Petražolės, 20 gramų
- Alyvuogių aliejus, 100 gramų
- Garstyčios, grūdėtos, 50 gramų
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Padažo gamyba: petražolės trintuvu sutrinamos su aliejumi, sumaišomos su garstyčiomis, pagardinamos druska ir pipirais.
Rūkyta lašišos filė serviruojama ant svogūnų traškučių, šalia iš pomidoriukų ir žaliųjų alyvuogių formuojamas kilimėlis, ant jo dedama juostelėmis supjaustyta paprika (prieš tai apverdama 15 min.) ir alyvuogės. Viskas gardinama padažu. Prie šio patiekalo dera „Focaccia“ duonelė.
» Rašyti komentarą