"Sudraskyta širdis" su virta daktariška dešra

"Sudraskyta širdis" su virta daktariška dešra
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas
  • Juodieji pipirai
  • Paprika, 1 vienetas
  • Petražolės
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Salierai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Grietinėlė, 4 valgomieji šaukštai
  • Dešra, Biovela, 300 gramų
  • Pienas, 100 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 50 gramų
  • Svogūnų laiškai, 4 vienetai
  • Duona, apvalus kepaliukas, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Susmulkinti pomidorą, papriką, svogūno galvą, saliero stiebo gabaliuką, žalių petražolių ir pakepinti svieste.
Sudėti pjaustytą dešrą, įdėti grietinėlės, po žiupsnį juodųjų pipirų, bazilikų ir uždengtoje keptuvėje troškinti apie 5 min. Turi gautis nesausas troškinukas, nes jis turės sumirkyti duonelę.
Duoną įpjauti skersai ir išilgai, kad gautųsi kubeliai, besilaikantys ant plutos. Į tarpus tarp tų kubelių šaukštu sudėlioti troškinį.
Kepti apie 20 min. įkaitintoje orkaitėje, po to užtarkuoti sūriu ir dar pakepti apie 10 min.
Papuošti.
Aš šį patiekalą gaminau vyrui Valentino dienos proga ir pavadinau jį "Sudraskyta širdimi''.

Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
klaustukas
2014-10-11 21:50
Ziauru