Su riešutais kepti viščiuko sparneliai

Su riešutais kepti viščiuko sparneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Imbieras
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kmynai
  • Medus, 100 gramų
  • Vištų sparneliai
  • Druska
  • Aliejus, skardai patepti
  • Sviestas, 100 gramų
  • Riešutai, Jūsų mėgstami, kapoti arba malti, 100 gramų
  • Mėta, lapeliai
Gaminimo instrukcija:

Sparnelius įtrinkite sviesto, riešutų, medaus, imbiero, kmynų, mėtų, pipirų ir druskos mišiniu.
Po kelių valandų dėkite į riebalais išteptą skardą, apdenkite folija ir kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-40 min.
Prieš baigdami kepti nuimkite foliją ir leiskite mėsai parusti.
Jei trūksta riebalų, galite įpilti truputį vandens.
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Justelez
» Rašyti komentarą
» Komentarai
alma
2009-04-23 20:21
jolita,mudvi riesutus valgysim po sparneliu,vietoj deserto.
alma
2009-04-23 20:16
jolita,mudvi riesutus valgysim po sparneliu,vietoj deserto.
jolita
2009-04-23 18:06
o kur riesutai? ka su jais?
alma
2009-03-27 15:18
o ka daryt su riesutais? Kokie jie turetu buti?
jolanta
2009-02-06 15:21