Su obuoliais troškinta kiauliena

Su obuoliais troškinta kiauliena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Kalendra
  • Obuoliai, nulupti, riekėmis supjaustyti, 2 vienetai
  • Petražolės, papuošimui
  • Garstyčios, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Svogūnai, laiškai, 100 gramų
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaulienos nugarinė, gabalėliai, 5 vienetai
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys, daržovių, 1 stiklinė
  • Grybai, riekėmis pjaustyti, 2 stiklinės
  • Sidras, sausas, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Kiaulieną pabarstome druska ir malta kalendra. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir 5 min. pakepiname kiaulieną, kol gražiai paruduos iš abiejų pusių. Sudedame mėsą į troškintuvą. Į keptuvę dedame svogūnų laiškus, grybus ir apie 5 min. lengvai pakepame, kol suminkštės. Įberiame 1 valgomą šaukštą miltų, lėtai maišydami supilame sultinį, sidrą, dedame garstyčias ir pipirus. Viską įkaitiname iki virimo ir dar 2-3 min. maišydami paverdame, kol masė sutirštės.
Įkaitiname orkaitę iki 210 C .
Ant kiaulienos sudedame obuolių riekeles, apipilame padažu ir uždengiame. Troškiname orkaitėje apie 45 min. kol mėsa taps visiškai minkšta. Papuošiame petražolių šakelėmis ir patiekiame su bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
linute
2010-10-18 12:09
labai patiko. bus gaminama dazniau. Aciu uz recepta
autore
2010-10-14 09:42
vietoj sidro galima drasiai naudoti balta sausa vyna
sigute
2010-10-13 22:42
bandysiu