Su ananasais troškinta vištiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 600 gramų
- Konservuoti ananasai, 400 gramų
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Bulvių krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Sojos padažas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Maltas imbieras, 1 žiupsnelis
- Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Sumaišyti sojų padažą su šaukštu aliejaus, žiupsneliu imbiero, pipirų bei druskos. Vištieną supjaustyti juostelėmis ir 15-20 minučių palaikyti paruoštame marinate.
Dalį ananasų gabaliukų pasilikti, nusipilti 70 ml sulčių iš skardinės.
Įpilti į puodą aliejaus ir apkepti vištieną. Tuomet suberti ananasus, lieti pusę sulčių, kelis šaukštus vandens, pridengti dangčiu ir troškinti 10 minučių.
Likusias sultis atskiesti puse tiek vandens, kiek liko sulčių, ir skystyje ištirpinti krakmolą. Supilti į puodą ir dar kelias minutes patroškinti.
Troškinį palikti 5 minutes pastovėti ir tada tiekti su ryžiais.
» Rašyti komentarą