Studentiški pietūs

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Krapai, džiovinti
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Dešrelės, 6 vienetai
- Druska
- Aliejus, kepimui
- Kvapieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Griežinėliais supjaustome svogūno galvą ir pieniškas dešrelės, pabarstome prieskoniais, sudedame į įkaitintą aliejų ir truputį pakepiname. Tada įmušame kiaušinius, dar kartą pabarstome prieskoniais ir uždengę keptuvę dangčiu, kepame ant silpnos ugnies. Apversti nereika. Patiekiama su marinuotais agurkėlias. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-04-10 19:53
O čia tai legendinis receptas 
Kazžka panašaus kartkartėmis pasidarau, primena senus laikus 



2010-05-30 14:34