Studentiški kepti lašinukai

Studentiški kepti lašinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Nenustebkite, bet tai labai paprasta, pigu ir skanu.

Nusipirkite parduotuvėje plonų lašinukų su odele, kurie yra labai pigūs. Juos geriausia pjaustyti sušaldytus, nes atšilę jie lankstosi ir gražiai atpjauti sunku. Supjaustykite su odele 3 cm ilgio, 4mm storio gabaliukais. Dėkite į įkaitusią keptuvę ir kepkite vis apverstami kiekvieną gabaliuką. Baikite kepti kai odelė taps traški, lašinukai paruduos.

Valgyti skanu be prieskonių, tačiau jei mėgstate aštrumą, sūrumą - prieskonių dėkite pagal skonį. Valgyti tinka ir atšalę, prie alaus. Skanaus!

Jei susidaro daug riebalų, juose gerai kepti bulves: jas supjaustykite juostelėmis. Geriausia tiek, kad jos būtų apsemtos (virtų riebaluose). Skaniau nei keptos aliejuje (bet matyt ne sveikiau).

Receptą atsiuntė: Tomas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
anzelika
2010-12-30 14:17
KAS CIA TOKIO ISPUDINGO
Vaiva
2010-12-07 16:20
Beja, visiskai neriebus sitas patiekalas - lasiniuose riebalu lieka minimaliai, jie kaip cipsai buna.
ss
2010-12-07 16:19
Gyvuliniai nėra nuodas, juose tik cholesterolio yra. Bet paskutiniais tyrimais yra įrodyta, kad cholesterolis ne tik kad naudingas, bet ir būtinas organizmui, svarbu nepiktnaudžiauti.
Nežiniukė
2010-08-12 00:06
Gyvuliniai riebalai tikrai NĖRA sveikesni už augalinius
Vaikas
2010-08-11 21:51
Paskutinis komentaras, kad aliejus yra sveikiau už natūralius taukus yra neteisingas. Gyvuliniai riebalai yra sveikesni už augalinius.