Storapadė pica

Storapadė pica
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Pienas, 100 gramų
  • Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
  • Pievagrybiai
  • Vanduo, 100 gramų
  • Dešra, saliami arba kitokia mėsa, 100 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 20 gramų
  • Sūris, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Iš miltų, kepimo miltelių, vandens, pieno, druskos, cukraus bei aliejaus užminkome tešlą ir leidžiame jai pastovėti šiltai apie 20 min. (geriausiai šiltoje, maždaug 40 laipsnių temperatūros orkaitėje).
Tada sūrio dalį susipjaustome šiaudeliais, o kitą dalį sutarkuojame.
Picos paplotį dedame į kepimo indą ir ties kraštais įdedame sūrio lazdeles ir šiek tiek užlenkiame su tešla.
Šauname į 220 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 10 min.
Kai padas jau bus šiek tiek gelsvas ir sutvirtėjęs, tada jį patepame pomidorų padažu, dedame tarkuotą sūrį ir mėgstamus ingredientus:
1. saliami, paprika, svogūnai, vištiena;
2. kumpis, pievagrybiai, svogūnai;
3. vištiena, ananasai, kumpis;
4. kumpis, pomidorai, fetos sūris, svogūnai.
Būtina,i baigę kepti, pabarstome oreganu ar baziliku - suteiks gerą kvapą.
Jei norite aštrios picos, užpilkite tabasco padažo ar aitriųjų paprikų miltelių.
Kad pica neišdžiūtų, patepame jos kraštelius aliejumi.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Elė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Agne
2015-02-26 13:55
Mmmmmm... Labai skanu...
janina
2014-12-18 19:36
skanumynas
Rasa
2013-08-13 16:06
O kokio storio kocioti pada?
Greta
2012-05-18 18:42
o tešlos tik tiek išeina kiek šitoje nuotraukoje ?
Viktorija,,Pergale"
2012-05-18 14:54
manau,kad jis labai skanus nors jo dar nebandziau pagaminti