Stirnienos vyniotiniai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Kiaulės kumpis, rūkytas, 200 gramų
- Kiaulienos lašiniai, 200 gramų
- Taukai (kiaulių)
- Kvietiniai miltai, 1.5 valgomojo šaukšto
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Marinuoti agurkai, 2 vienetai
- Druska
- Grietinė, 1 stiklinė
- Kadagio uogos
- Stirniena, be kaulų, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:
Mėsa supjaustoma į 8 gabalus. Kiekvienas jų pamušamas kūjeliu, apibarstomas prieskoniais, apšlakstomas pomidorų padažu, toliau dedama supjaustytų lašiniukų bei kumpio, į vidurį sudedami smulkiai supjaustyti agurkai.
Mėsos muštiniai su įdaru suvyniojami, aprišami siūlais, pavoliojami miltuose, pakepinami riebaluose, pašlakstomi vandeniu ir troškinami ant mažos ugnies uždengtame puode.
Baigiant troškinti pilama grietinė, išmaišyta su likusiais miltais, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar makaronais, troškintais burokėliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-30 22:12