Sraigės su Rokforo sūriu

Sraigės su Rokforo sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, žievelė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakai, 1
  • Juodieji pipirai, malti
  • Petražolės, smulkintos, 50 mililitrų
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Baltas vynas, sausas, 200 mililitrų
  • Sraigės (vynuoginės), konservuotos, 30 vienetų
  • Sviestas, 75 gramai
  • Sūris, Rokforo, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sraiges nuplauti.
Pakepinti smulkintus svogūnus su česnakais, sudėti sraiges, supilti vyną ir dar patroškinti 5 min.
Padaryti sūrio padažą: sumaišyti sūrį, sviestą, petražoles. Uždėti šį padažą ant sraigių ir pašauti į 250 laipsnių orkaitę 5 min.
Patiekti sraiges su sūriu ir šiltu prancūzišku batonu.

Receptą atsiuntė: Aiva
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Arnas
2013-10-16 09:57
Labai gardus užkandis yra Burgundiškai ruoštos sraigės: su česnakais, petražolėmis, natūraliu sviestu. Galima paprastai užsisakyti internetu afrikinissamas lt Užsukite, pasidomėkite, užsisakykite!