Sraigės su Rokforo sūriu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, žievelė, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės, smulkintos, 50 mililitrų
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Baltas vynas, sausas, 200 mililitrų
- Sraigės (vynuoginės), konservuotos, 30 vienetų
- Sviestas, 75 gramai
- Sūris, Rokforo, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sraiges nuplauti.
Pakepinti smulkintus svogūnus su česnakais, sudėti sraiges, supilti vyną ir dar patroškinti 5 min.
Padaryti sūrio padažą: sumaišyti sūrį, sviestą, petražoles. Uždėti šį padažą ant sraigių ir pašauti į 250 laipsnių orkaitę 5 min.
Patiekti sraiges su sūriu ir šiltu prancūzišku batonu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-16 09:57