''Sraigės kiautas''

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Kakava, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai
- Varškė, 180 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Į atskirą indą suplakame kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų. Išlydome sviestą ir pilame į tą pačią masę. Įdedame truputį miltų ir kepimo miltelių, išmaišome. Tešlą padaliname į tris indus. Pirmame inde dedame kakavą ir miltus, išminkome tol, kol nelimpa prie rankų. Antrame inde dedame varškę ir miltus, viską padarome taip pat. Trečiame inde dedame tik miltus. Visas tešlas iškočiojame ir dedame vieną ant kitos, susukame ir supjaustome (plonai). Kepame 160 laipsnių temperatūroje (priklauso ir nuo orkaitės) iki kol apskrus.
Skanaus!:)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-11-16 14:30
Tikras skanumynas
)

2012-12-16 12:17