Spurgos

Spurgos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Miltai, 5 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 1 žiupsnelis
Kepimui:
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę ištriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, dedame kiaušinius ir viską gerai išmaišome.

  2. Miltus, kepimo miltelius persijojant beriame į varškę.

  3. Giliame puode įkaitiname riebalus.

  4. Formuojame žiedelius ir verdame juos aliejuje, kol įgauna auksinį atspalvį.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vardas
2018-01-28 20:17
Kažkas ne taip su receptu. Teko miltų daug pridėti, nes viršus degė, o vidus liko žalias pagal šį receptą. Pridėjus miltų, gavosi kietokos (matyt dar grietinės reikėjo dadėti), bet bent jau gavosi. O šis receptas netikęs.