Sprandinės vyniotinis ,,Siurprizas"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bruknės, 100 gramų
- Juodieji pipirai
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Špinatai, švieži arba šaldyti, 100 gramų
- Kiaulienos sprandinė, 1 kilogramas
- Druska
- Prieskoniai, Gruziniški "Chmeli-suneli"
Gaminimo instrukcija:
Sprandinę perpjauti išilgai, kad gautųsi apie 1,5 cm storio gabalas. Nestipriai išmušti. Kiaulieną pabarstyti prieskoniais, druska ir pipirais iš abiejų pusių.
Špinatus šutinti karštame vandenyje. Bruknes sutrinti. Špinatus sumaišyti su bruknėmis. Sprandinę aptepti špinatų - bruknių mase.
Susukti suktinį, kad špinatai su bruknėmis būtų viduje. Stipriai surišti siūlu. Iš visų pusių vyniotinį aptepti medumi.
Orkaitę įkaitinti iki 200 °C temperatūros. Vyniotinį dėti į kepimo maišelį ir kepti orkaitėje apie 1 valandą.
Palikti atvėsti maišelyje ir tik tada pjaustyti.
Skanaus!
» Rašyti komentarą