Špinatų ir pievagrybių salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Pupelės, garbanzo, 260 gramų
- Špinatai, 300 gramų
- Kiaulės kumpis, karšto rūkymo, smulkintas, 0.3 stiklinės
- Batonas, skrudintas, smulkintas, 0.5 stiklinės
- Pievagrybiai, 240 gramų
- Aliejus
- Padažas, itališkas, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Kumpis pakepinamas keptuvėje su šiek tiek aliejaus ir atvėsinamas.
Špinatai suplėšomi rankomis, o pievagrybiai supjaustomi riekelėmis.
Viskas sumaišoma vienoje salotinėje su pupelėmis, kepintu kumpiu, skrebučiais bei itališku padažu.
Jei norima, dar galima pagardinti prieskoniais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-01-22 23:36
Čia su žaliais pievagrybiais? 

2013-04-27 18:18