Špinatų ir pievagrybių salotos

Špinatų ir pievagrybių salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pupelės, garbanzo, 260 gramų
  • Špinatai, 300 gramų
  • Kiaulės kumpis, karšto rūkymo, smulkintas, 0.3 stiklinės
  • Batonas, skrudintas, smulkintas, 0.5 stiklinės
  • Pievagrybiai, 240 gramų
  • Aliejus
  • Padažas, itališkas, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Kumpis pakepinamas keptuvėje su šiek tiek aliejaus ir atvėsinamas.
Špinatai suplėšomi rankomis, o pievagrybiai supjaustomi riekelėmis.
Viskas sumaišoma vienoje salotinėje su pupelėmis, kepintu kumpiu, skrebučiais bei itališku padažu.
Jei norima, dar galima pagardinti prieskoniais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Austėja
» Rašyti komentarą
» Komentarai
?
2013-04-27 18:18
o buna ir zaliu? maciau baltus ir rudus
Rūta
2012-01-22 23:36
Čia su žaliais pievagrybiais?