Šparaginių pupelių užkandis

Šparaginių pupelių užkandis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Džiūvėsėliai, 30 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 200 gramų
  • Šparaginės pupelės, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Šparagines pupeles nuplaukite, ankštis supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pakepkite su sviestu. Geriau kepti uždengtu dangčiu, taip jos greičiau suminkštės. Sudėkite, džiūvėsėlius, pasūdykite.
Šparagines pupeles patiekite karštas.
Tai puikus garnyras prie mėsos, žuvies, taip paruoštas šparagines pupeles labai skanu valkgyti tiesiog vienas. Galima įdėti grietinės ir pomidorų padažo.

Receptą atsiuntė: Lijana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rasa
2017-02-11 09:43
Pabandysiu
laura
2009-08-03 14:12
siunciuos pati sau. tisiog noriu pabandyt,bet bijau kad pamirsiu, kur ieskot ateity
augis
2009-03-14 22:13
Orinta
2008-09-17 14:07
Skani idėja
Bitute
2008-08-17 16:57
Superinis patiekaliuks. Ir sveika, ir pikantiška, ir sotu, ir originalu