Šparaginių pupelių užkandis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Džiūvėsėliai, 30 gramų
- Druska
- Sviestas, 200 gramų
- Šparaginės pupelės, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Šparagines pupeles nuplaukite, ankštis supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pakepkite su sviestu. Geriau kepti uždengtu dangčiu, taip jos greičiau suminkštės. Sudėkite, džiūvėsėlius, pasūdykite.
Šparagines pupeles patiekite karštas.
Tai puikus garnyras prie mėsos, žuvies, taip paruoštas šparagines pupeles labai skanu valkgyti tiesiog vienas. Galima įdėti grietinės ir pomidorų padažo.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-08-03 14:12
siunciuos pati sau. tisiog noriu pabandyt,bet bijau kad pamirsiu, kur ieskot ateity
2009-03-14 22:13

2008-09-17 14:07
Skani idėja 

2008-08-17 16:57
Superinis patiekaliuks. Ir sveika, ir pikantiška, ir sotu, ir originalu 

2017-02-11 09:43