Šparaginių pupelių užkandėlė su konservuotu aštuonkoju

paruošta
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Šparaginės pupelės, (supjaustytos) apie, 150 gramų
- Aštuonkojis, (konservuotas), 1 skardinė
- Česnakai, (vidutinės), 2 skiltelės
- Paprika, arba pomidoras, 0.5 vieneto
- Porai, (baltoji dalis, galima ir svogūno) apie, 100 gramų
- Druska
- Alyvuogių aliejus
- Padažas, AJVAR ar kitas aštrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Pipirai, juodieji
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Šparagines pupeles perplauti vandeniu, nuvarvinti,supjaustyti. Papriką smulkinti gabaliukais ar juostelėmis, galima vietoje paprikos dėti pomidoriukus vyšninius.
Aštuonkojo konservų gabaliukus nuvalyti ir labai nesusmulkinti. Česnako skilteles susmulkinti. Porą - smulkinti pusžiedžiais ar smulkiau.
Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų ir jame apkepti česnaką, berti šparagines pupeles, porą, viską pakepti. Pabaigoje sudėti smulkintą aštuokojį, barstyti pipirais, druska. Pagardinti padažu.
Skanaus!
» Rašyti komentarą