Šparaginių pupelių užkandėlė su konservuotu aštuonkoju

Šparaginių  pupelių  užkandėlė  su konservuotu aštuonkoju
paruošta
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šparaginės pupelės, (supjaustytos) apie, 150 gramų
  • Aštuonkojis, (konservuotas), 1 skardinė
  • Česnakai, (vidutinės), 2 skiltelės
  • Paprika, arba pomidoras, 0.5 vieneto
  • Porai, (baltoji dalis, galima ir svogūno) apie, 100 gramų
  • Druska
  • Alyvuogių aliejus
  • Padažas, AJVAR ar kitas aštrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Pipirai, juodieji
Gaminimo instrukcija:
  1. Šparagines pupeles perplauti vandeniu, nuvarvinti,supjaustyti. Papriką smulkinti gabaliukais ar juostelėmis, galima vietoje paprikos dėti pomidoriukus vyšninius.

  2. Aštuonkojo konservų gabaliukus nuvalyti ir labai nesusmulkinti. Česnako skilteles susmulkinti. Porą - smulkinti pusžiedžiais ar smulkiau.

  3. Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų ir jame apkepti česnaką, berti šparagines pupeles, porą, viską pakepti. Pabaigoje sudėti smulkintą aštuokojį, barstyti pipirais, druska. Pagardinti padažu.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą