Šparaginių pupelių troškinys

Šparaginių pupelių troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 500 gramų
  • Juodieji pipirai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Dešra, ar dešrelės, 300 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 50 gramų
  • Prieskoniai
  • Šparaginės pupelės, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Šparagines pupeles (su ankštimis) pavirti pasūdytame vandenyje, kol pasidarys minkštesnės, ir išvirti kubeliais supjaustytas bulves.
Šparagines pupeles susmulkinti (perpjauti į 2-3 dalis).
Keptuvėje ant sviesto pakepinti susmulkintą svogūną bei sutarkuotą morką ir supjaustytas dešreles.
Į keptuvę sudėti šparagines pupeles bei bulves ir patroškinti apie 5 min.
Tada dėti grietinę, jei reikia, paprieskoniuoti mėgstamais prieskoniais. Išmaišyti ir dar patroškinti kelias min.
Skaniai skanaus!

Receptą atsiuntė: Jovita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ingrida
2016-08-04 18:23
Nu ir aš dabar darau,tai žiūrėsiu kas čia gausis
Aldona
2015-08-10 21:41
Oi, kaip skanu, dar turejau šampinjonų, kumpiuko pridėjau ir gavosi nuostabus troškinys. Ačiū labai.
Kristina
2013-07-18 19:46
Labai skanus troškinys ir labai dažnas mūsų namuose
Kris
2013-07-18 11:08
Na as mamai pagaminau visai neseniai, ji parbega valandai is darbo pietums, suvalge visa keptuve sio patiekalo, sake, jog niekada net ir pagalvojus nebutu kad bus taip skanu. Ir dar is sparaginiu pupeliu.. Nes musu seima ju prisisodina, o po to nevalgo. Paprasciausiai nepatinka.. Bet sitam patiekale viskas super puper duper. Darysiu tikrai dar ir dar karta
asai
2013-07-13 13:01
Viska šita darau zepter puode ,skanu ,taupu ir manau sveika ,tik galima det natūraliai užaugintą mėsytę/paukštieną / man tos maxsima dešrelės tik iš tingejimo ,arba kai nėr kitų galimybių