Šparaginių pupelių troškinys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 500 gramų
- Juodieji pipirai
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Dešra, ar dešrelės, 300 gramų
- Druska
- Sviestas, 50 gramų
- Prieskoniai
- Šparaginės pupelės, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Šparagines pupeles (su ankštimis) pavirti pasūdytame vandenyje, kol pasidarys minkštesnės, ir išvirti kubeliais supjaustytas bulves.
Šparagines pupeles susmulkinti (perpjauti į 2-3 dalis).
Keptuvėje ant sviesto pakepinti susmulkintą svogūną bei sutarkuotą morką ir supjaustytas dešreles.
Į keptuvę sudėti šparagines pupeles bei bulves ir patroškinti apie 5 min.
Tada dėti grietinę, jei reikia, paprieskoniuoti mėgstamais prieskoniais. Išmaišyti ir dar patroškinti kelias min.
Skaniai skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-08-10 21:41
Oi, kaip skanu, dar turejau šampinjonų, kumpiuko pridėjau ir gavosi nuostabus troškinys. Ačiū labai.
2013-07-18 19:46
Labai skanus troškinys ir labai dažnas mūsų namuose 

2013-07-18 11:08
Na as mamai pagaminau visai neseniai, ji parbega valandai is darbo pietums, suvalge visa keptuve sio patiekalo, sake, jog niekada net ir pagalvojus nebutu kad bus taip skanu. Ir dar is sparaginiu pupeliu.. Nes musu seima ju prisisodina, o po to nevalgo. Paprasciausiai nepatinka.. Bet sitam patiekale viskas super puper duper. Darysiu tikrai dar ir dar karta



2013-07-13 13:01
Viska šita darau zepter puode ,skanu ,taupu ir manau sveika ,tik galima det natūraliai užaugintą mėsytę/paukštieną / man tos maxsima dešrelės tik iš tingejimo ,arba kai nėr kitų galimybių
2016-08-04 18:23