Šparaginių pupelių salotos su grybais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Pomidorai, džiovinti, 5 vienetai
- Salierai, stiebas, 1 vienetas
- Sezamo sėklos, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Actas, obuolių, 1 arbatinis šaukštelis
- Raudonas vynas, 2 valgomieji šaukštai
- Sojos padažas, 1 arbatinis šaukštelis
- Pievagrybiai, 100 gramų
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Šparaginės pupelės, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 2 min.
Alyvuogių aliejuje pakepinti svogūno pusžiedžius ir supjaustytus grybus su salierų gabaliukais.
Vėliau sudėti pupeles ir dar pakepinti 1 min.
Sudėti pakepintas daržoves į salotinę ir sumaišyti su supjaustytais pomidorais.
Užpilas: sumaišyti aliejų, actą, sojos padažą, vyną, išspaustą česnaką.
Apšlakstyti salotas užpilu ir apibarstyti sezamu.
» Rašyti komentarą