Šparaginės pupelės prie alaus

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 5
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
- Druska
- Aliejus, 75 gramai
- Šparaginės pupelės, 700 gramų
Gaminimo instrukcija:
Aliejuje apkepame supjaustytus svogūnus, česnakus, lašinukus. Sudedame atvėsusias šaldytas šparagines pupeles. Kepame kol apkeps. Pabaigoje apibarstome druska, pipirais. Labai skanu prie bokalo alaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-05-01 14:24
alaus negeriu,tad nekepsiu. 

2009-11-20 17:11
Super tinka prie alaus
2009-08-21 18:09
gali buti ir sviezios. Imusti 2 kiausinius, iberti ziupsneli druskos, miltu ir viska apvolioti. Kepti 

2009-05-14 21:13
na siulyciau jei prie alaus tai paprasciausiai apkepti sparagines su lasinuku ir svogunu tada uzmaisyti tesla is miltu kiausinio pieno ir 1 sauktelio kepimo milteliu sumaisyti viska ir formuoti pailgus krekerius ir pasaut i orkaite pabarstyt cesnaku petrazolem sesamu tai bus tikra uzkanda 

2010-12-26 16:55