Šparaginės pupelės prie alaus

Šparaginės pupelės prie alaus
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 5
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 75 gramai
  • Šparaginės pupelės, 700 gramų
Gaminimo instrukcija:

Aliejuje apkepame supjaustytus svogūnus, česnakus, lašinukus. Sudedame atvėsusias šaldytas šparagines pupeles. Kepame kol apkeps. Pabaigoje apibarstome druska, pipirais. Labai skanu prie bokalo alaus.

Receptą atsiuntė: Rimantas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vijolė
2010-12-26 16:55
o aš kepsiu, ir paskui užgersiu alučiu
vijole
2010-05-01 14:24
alaus negeriu,tad nekepsiu.
Edita
2009-11-20 17:11
Super tinka prie alaus
Ieva
2009-08-21 18:09
gali buti ir sviezios. Imusti 2 kiausinius, iberti ziupsneli druskos, miltu ir viska apvolioti. Kepti
ekli
2009-05-14 21:13
na siulyciau jei prie alaus tai paprasciausiai apkepti sparagines su lasinuku ir svogunu tada uzmaisyti tesla is miltu kiausinio pieno ir 1 sauktelio kepimo milteliu sumaisyti viska ir formuoti pailgus krekerius ir pasaut i orkaite pabarstyt cesnaku petrazolem sesamu tai bus tikra uzkanda