Šparaginės pupelės apsuktos šonine

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos šoninė, parūkyta, plonai pjaustytos riekės, 20 vienetų
- Druska
- Šparaginės pupelės, geltonosios, 200 gramų
- Šparaginės pupelės, žaliosios, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Šparagines pupeles nuplaukite, nupjaukite kotelius ir sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Pavirkite 20-25 minutes, nukoškite ir šiek tiek atvėsinkite.
Imkite po 4-5 šparagines pupeles (pamaišykite, kad kiekvienam ritinėlyje būtų žalios ir geltonos spalvos) ir įvyniokite į parūkytą šoninės juostelę.
Ritinėlius galite apkepti ant keptuvės, apskrudinti ant kepsninės (grill’io) ar įdėti į įkaitintą orkaitę kol šoninė gražiai apskrus.
Puikiai tinka kaip šiltas užkandis arba patiekite prie mėsos ar vištienos kepsnio.
Skanaus!
» Rašyti komentarą