Šparagai su šonine

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Tešla, mielinė, 2 lapai
- Šparagai, 10 vienetų
- Kiauliena, karštai rūkyta šoninė (juostelės), 10 vienetų
- Bazilikas
- Sūrelis, tepamas, 2 valgomieji šaukštai
- Gelsvė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Tešlą atšildyti, pakočioti. Iš kiekvieno lapelio turėtų gautis po 5 kvadratukus
Šparagus, nupjausčius jų sumedėjusius kotelius, jeigu jie tokie yra, apvirti kelias minutes. Jeigu jie storesni, iki 5 min. Perlieti šaltu vandeniu, kad neprarastų žalios spalvos. Nusausinti.
Baziliko ir gelsvės lapelius smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su lydytu sūreliu.
Ant tešlos kvadratėlių dėti šiek tiek lydyto sūrelio su žalumynais, galima šia mase tešlos lapelį ištepti. Ant jo guldyti į šoninę suvyniotą vieną šparagą ir suvynioti su tešla
. Dėti ant kepimo popieriaus ir iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 15 min. – kol apskrus ir tešla parus. Skanaus.
» Rašyti komentarą