Šparagai su kumpiu ir bulvėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus
- Petražolės, smulkintos
- Kiaulės kumpis, virtas
- Alyvuogių aliejus
- Parmezano sūris, tarkuotas
- Druska
- Šparagai, ryšelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Šparagus nuskusti ir virti pasūdytame vandenyje su trupučiu cukraus 10-12 min.
Išvirus išgriebti, truputėlį nusausinti. Dėti į lėkštę, užpilti pašildytu alyvuogių aliejumi ir pabarstyti tarkuotu Parmezano sūriu.
Patiekti su riekelėmis pjaustytu virtu kiaulienos kumpiu ir virtomis bulvėmis. Viską pabarstyti smulkintomis petražolėmis.
P.S. Vietoj aliejaus galima naudoti lydytą sviestą.
» Rašyti komentarą