Spanguolių pyragas

Spanguolių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1.5 stiklinės
  • Spanguolės, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Druska
  • Aliejus, 100 mililitrų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:

Spanguoles sutrinti šakute (nepadaryti tyrės), nusunkti šiek tiek. Tada įpilti 0,5 stiklinės cukraus ir išmaišyti. Tešlai kiaušinio trynius sumaišyti su likusiu cukrumi, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos. Supilti aliejų ir pieną. Įmaišyti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Atsargiai įmaišyti į tešlą išplaktus baltymus. Trečdalį masės pilti į kepimo formą, per vidurį dėti spanguolių masę, tada vėl trečdalį tešlos, vėl spanguoles ir viską paslėpti likusiu trečdaliu tešlos. Kepti apie 35 minutes 170 C orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Regina
2016-05-03 11:04
Labai greits ir skanus pyragas aciu uz recepta