Spanguolių, apelsinų ir pekano riešutų duona

Spanguolių, apelsinų ir pekano riešutų duona
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, žievelė, tarkuota, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Margarinas, 0.25 stiklinės
  • Pekanų riešutai, kapoti, 0.5 stiklinės
  • Spanguolės, šviežios/šaldytos, kapotos, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Apelsinų sultys, šviežios, 1.2 stiklinės
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai, 0.5 valgomojo šaukšto
Gaminimo instrukcija:

Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Sudėti sviestą ir maišyti su tešlos maišytuvu arba minkyti rankomis, kol mišinys primena šlapią smėlį.
Atskirame dubenyje suplakite kiaušinius, apelsinų sultis ir tarkuotą apelsino žievelę.
Sumaišykite viską su miltų mišiniu ir gerai išmaišykite.
Supilkite spanguoles ir riešutus.
Sudėkite tešlą į riebalais pateptą skardą ir kepkite apie 1 val. 170 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą