Spanguoliniai keksiukai

Spanguoliniai keksiukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.6 stiklinės
  • Margarinas, tirpintas, 0.3 stiklinės
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Prieskoniai, cinamonas, gvazdikėliai, kvapieji pipirai, muskatas ir kardamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Razinos, 0.75 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Citrinos žievelė, tarkuota, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Spanguoles užpilkite šiltu vandeniu ir palikite maždaug 20 min.
Sumaišykite nusunktas spanguoles, cukrų, kiaušinį, citrinos žievelę ir margariną.
Atskirame dubenėlyje sumaišykite kepimo miltelius, druską, prieskonius ir miltus.
Sumaišykite kartu sausus ir šlapius ingredientus ir gautą tešlą supilstykite į formeles.
Kepkite apie 20 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Iš nurodytų ingredientų gausis maždaug 10 standartinio dydžio keksiukų.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Ilma
» Rašyti komentarą