Spageti su kepinta šonine

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, šviežiai malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Spageti, 240 gramų
- Parmezano sūris, tarkuotas, 80 gramų
- Kiaulienos šoninė, karšto rūkymo, 120 gramų
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos šoninę susmulkiname ir pakepiname keptuvėje su aliejumi.
Dideliame puode su pasūdytu vandeniu išverdame spageti makaronus.
Kiaušinius gerai išplakame su šiek tiek druskos (jei šoninė sūri, galima druskos ir nedėti).
Į išplaktus kiaušinius palengva įmaišome nuo makaronų virimo likusio 0,25 stiklinės karšto vandens.
Išvirtus makaronus nusunkiame.
Į dar šiltą puodą supilame išplaktus kiaušinius ir maišant kaitiname, kol padažas pradeda tirštėti.
Įmaišome pipirus, kepintą šoninę bei sūrį ir galiausiai sudedame makaronus.
Viską gerai išmaišome ir patiekiame.
Skanaus.
» Rašyti komentarą