Spageti su gorgonzola sūriu, graikiniais riešutais ir špinatais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Graikiniai riešutai, 100 gramų
- Muskatas, maltas
- Špinatai, 140 gramų
- Spageti, 400 gramų
- Grietinėlė, 200 mililitrų
- Viskis, 100 mililitrų
- Druska
- Sviestas, 1 arbatinis šaukštelis
- Baltieji pipirai, malti
- Sūris, gorgonzola, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Keletą minučių paskrudinau graikinius riešutus sausoje keptuvėje ir sugrūdau.
Puode ištirpinau sviestą, pakepinau jame išspaustą česnaką.
Į tą patį puodą supyliau viskį bei grietinėlę.
Supjausčiau gorgonzola sūrį į mažus kubelius, sudėjau į puodą ir maišant paviriau virš vidutinės ugnies, kol gavosi vientisa masė.
Paskaninau druska, baltaisiais pipirais ir maltais muskato riešutais.
Išviriau pasūdytame vandenyje spageti makaronus.
Makaronus nusunkiau ir sumaišiau su špinatais, graikiniais riešutais ir pasigamintu padažu.
Patiekiau šiltus.
Skanaus!
» Rašyti komentarą