Sotusis sluoksniuotas daržovių apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 4 vienetai
- Krapai, švieži
- Morkos, 2 vienetai
- Dešra, vytinta, riekutės
- Pienas, 200 gramų
- Aliejus
- Prieskoniai, bulvių
- Žiediniai kopūstai, pakelis, 0.5 vieneto
- Šparaginės pupelės, šaldytos, pakelis, 0.5 gramo
Gaminimo instrukcija:
Bulves su morkomis supjaustykite griežinėliais, o žiedinį kopūstą išskirstykite žiedeliais.
Karščiui atsparų kepimo indą patepkite aliejumi ir sluosniais dėkite prieskoniais įtrintas bulves, morkas, dešros riekeles, žiedinius kopūstus bei šparagines pupeles.
Viską apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu bei susmulkintais krapais.
Pašaukite į vidutinio karštumo (180 laipsnių temperatūros) orkaitę ir kepkite apie 30 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-01-02 15:01
Manau,kad desros tikrai nereikia
2012-07-25 16:56
kuo tampa suris kepamas orkaitej 30 min?tai jo nei skonio nei kvapo nelieka per toki ilga laika.Ar nereiktu jo uztarkuoti ant patiekalo likus 5 min.iki patiekalas bus iskepes?



2012-02-23 20:26

2011-03-12 16:51
Edvinai, tą pati pagalvojau 

2014-01-23 14:05