Sotusis kelmukas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos faršas, 1 kilogramas
- Kiaulės šonkauliai, 500 gramų
- Česnakai, 4 skiltelės
- Pievagrybiai, 100 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Prieskoniai, 6 žiupsneliai
- Morkos, 1 vienetas
- Pomidorai, 1 vienetas
- Marinuoti pievagrybiai, 10 vienetų
- Svogūnų laiškai, 20 gramų
- Citrinos, 3 skiltelės
- Agurkai, 3 skiltelės
- Konservuoti kukurūzai, 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Šonkauliukus įtrinkite prieskoniais, kapotais česnakais ir palikite keletui valandų pasimarinuotį.
Paruoškite įdarą:
Į faršą berkite prieskonius ir dėkite pakepintus pievagrybius, svogūnus ir tarkuotą morką.
Viską gerai išmaišykite.Iš šonkauliukų padarykite cilindrą ir kimškite faršo įdarą.
Pašaukite į orkaitę valandai laiko, temperatūroje 180 laipsnių.
Kai kelmas iškeps ir atvės, papuoškite daržovėmis (agurkai, pomidorai, svogūnų laiškai ir t.t.)
» Rašyti komentarą