Sotusis kelmukas

Sotusis kelmukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos faršas, 1 kilogramas
  • Kiaulės šonkauliai, 500 gramų
  • Česnakai, 4 skiltelės
  • Pievagrybiai, 100 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Prieskoniai, 6 žiupsneliai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Marinuoti pievagrybiai, 10 vienetų
  • Svogūnų laiškai, 20 gramų
  • Citrinos, 3 skiltelės
  • Agurkai, 3 skiltelės
  • Konservuoti kukurūzai, 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Šonkauliukus įtrinkite prieskoniais, kapotais česnakais ir palikite keletui valandų pasimarinuotį.

  2. Paruoškite įdarą:
    Į faršą berkite prieskonius ir dėkite pakepintus pievagrybius, svogūnus ir tarkuotą morką.
    Viską gerai išmaišykite.

  3. Iš šonkauliukų padarykite cilindrą ir kimškite faršo įdarą.
    Pašaukite į orkaitę valandai laiko, temperatūroje 180 laipsnių.
    Kai kelmas iškeps ir atvės, papuoškite daržovėmis (agurkai, pomidorai, svogūnų laiškai ir t.t.)

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą