Sotusi užkandis su krevetėmis ir avokadu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Krevetės, 300 gramų
- Obuoliai, 2 vienetai
- Pekino kopūstas, 200 gramų
- Avokadai, 1 vienetas
- Majonezas
- Druska
- Pipirai
- Citrinos, 1 vienetas
- Salotos, lapai, 2 lapai
- Bazilikas, šakelė, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Krevetes kelias minutes apvirti.
Avokada supjaustyti gabaliukais ir apšlakstyti citrinos sultimis, kad neimtų tamsėti.
Obuolius supjaustyti pailgais šiaudeliais – irgi apšlakstyti citrina, kad netamsėtų. Pekino kopustą supjaustyti smulkiai.
Viską sudėti į gilią lėkštę, apibarstyti druska, pipirais, įdėti šiek tiek majonezo ir išmaišyti.
Ant lėkštės pakloti salotos lapus ir ant jų sudėti užkandį. Pašlakstyti majonezu, papuošti baziliko šakele. Skanaus.
» Rašyti komentarą