Sotūs spageti

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paprika, raudona, 0.5 vieneto
- Kiaulienos faršas, 300 gramų
- Spageti, 80 gramų
- Pievagrybiai, 100 gramų
- Vanduo
- Prieskoniai
- Pomidorų pasta, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Naminiai skanūs ir labai paprasti spageti.
Užkaiskite puodą su vandeniu (spagečiams).
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, sudėkite faršą, supjaustytą papriką, bei pievagrybius. Viską apkepinkite ~5min.
Kai vanduo užvirs sudėkite makaronus.
Tuomet vėl grįžtam prie padažo, kai jau viskas truputį apkepė, įpilkite vandens, maždaug pusę stiklinės ir pomidorų pastos, spalva turi būti gana sodri, jei trūksta dar įdėkite pomidorų pastos, pamaišykite. Uždenkite, kad pasitroškintų. (Padažas turi būti gana tirštas).
Tuomet sudedame makaronus į lėkštę, apibarstome makaronų prieskoniais(naudoju Santa Maria) ir užpilame padažą.
Na ir žinoma jei mėgstate užsidėkite dar kečupo.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-07-06 14:28
O ar galima dėti pvz: Vištienos faršą?
2014-02-18 19:23
Šeiptai čia itališkas patiekalas niekas nesake kad paprastiems lietuviams gali patikt italams pvz cepelinai visskas sūdas sriubu tokiu kaip mes jie irgi nevalgo ir t.t



2013-07-17 15:45






nepatiko
2016-01-18 22:08