Sotūs lietiniai blynai su įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kukurūzai, konservuoti, skardinė, 1 vienetas
- Paprika, raudonoji, 2 vienetai
- Kiaulės kumpis, karšto rūkymo, 250 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Džiūvėsėliai, malti, 1 stiklinė
- Pienas, 500 mililitrų
- Pienas, 270 gramų
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Garstyčių padažas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Iš pieno, miltų, 1 kiaušinio ir šiek tiek druskos paruošti blynų tešlą.
Iš paruoštos tešlos iškepkite lietinius blynus.
Apkeptus blynus aptepti garstyčiomis ir sudėti plonas kumpio bei sūrio riekeles, paprikos juosteles bei nusunktus kukurūzus.
Blynus suvynioti, apvolioti 2 plaktuose kiaušiniuose bei džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje su aliejumi.
Patiekti šiltus su daržovėmis.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-01-21 10:50
Reike pabandyt
2015-01-21 10:09
valgyt galima su sakute
2014-11-04 14:27
Su kuo galima valgyti blynus?
2011-12-29 14:52
Puikus blyneliai ,dar su tokiu ydaru nebuvau gaminusi 

2015-03-01 11:19