Sotūs lietiniai blynai su įdaru

Sotūs lietiniai blynai su įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kukurūzai, konservuoti, skardinė, 1 vienetas
  • Paprika, raudonoji, 2 vienetai
  • Kiaulės kumpis, karšto rūkymo, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Džiūvėsėliai, malti, 1 stiklinė
  • Pienas, 500 mililitrų
  • Pienas, 270 gramų
  • Druska
  • Aliejus, (kepimui)
  • Garstyčių padažas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Iš pieno, miltų, 1 kiaušinio ir šiek tiek druskos paruošti blynų tešlą.
Iš paruoštos tešlos iškepkite lietinius blynus.
Apkeptus blynus aptepti garstyčiomis ir sudėti plonas kumpio bei sūrio riekeles, paprikos juosteles bei nusunktus kukurūzus.
Blynus suvynioti, apvolioti 2 plaktuose kiaušiniuose bei džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje su aliejumi.
Patiekti šiltus su daržovėmis.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
sudu vireja
2015-03-01 11:19
nesamone
pakalnute
2015-01-21 10:50
Reike pabandyt
as
2015-01-21 10:09
valgyt galima su sakute
dovile
2014-11-04 14:27
Su kuo galima valgyti blynus?
Kristina
2011-12-29 14:52
Puikus blyneliai ,dar su tokiu ydaru nebuvau gaminusi