Sotus faršo apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakai, 3 skiltelės
- Prieskoniai, Vegeta, 3 žiupsneliai
- Raudonoji paprika, 1 vienetas
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Sūris, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Į kiaulienos faršą beriame prieskonius, išspaudžiame česnaką, sutarkuojame svogūną.
Gerai viską išmaišome.Paruoštą faršą dedame į aliejumi išteptą kepimo skardą (nedidelę).
Ant viršaus dedame juostelėmis supjaustytą papriką.
Pašauname į orkaitę.Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.
Ištraukiame. Aptepame viską majonezu ir beriame tarkuotą fermentinį sūrį.
Pašauname į orkaitę dar 5 minutėms, kol išsilydis sūris.
» Rašyti komentarą