Sotus faršo apkepas

Sotus faršo apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakai, 3 skiltelės
  • Prieskoniai, Vegeta, 3 žiupsneliai
  • Raudonoji paprika, 1 vienetas
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Sūris, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Į kiaulienos faršą beriame prieskonius, išspaudžiame česnaką, sutarkuojame svogūną.
    Gerai viską išmaišome.

  2. Paruoštą faršą dedame į aliejumi išteptą kepimo skardą (nedidelę).
    Ant viršaus dedame juostelėmis supjaustytą papriką.
    Pašauname į orkaitę.

  3. Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.
    Ištraukiame. Aptepame viską majonezu ir beriame tarkuotą fermentinį sūrį.
    Pašauname į orkaitę dar 5 minutėms, kol išsilydis sūris.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą