Šonkauliukai su pievagrybiais

Šonkauliukai su pievagrybiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Pomidorai, 3 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulės šonkauliai, 1 kilogramas
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Pievagrybiai, 400 gramų
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Šonkauliukus supjaustyti atskirais gabalėliais, ištrinti česnaku, prieskoniais ir palaikyti šaltai kelias val. (galima ir per naktį).
Tuomet apkepinti šonkauliukus aliejuje.
Atskirai pakepinti susmulkintus pievagrybius su svogūnais.
Šonkauliukus su paruoštais pievagrybiais užpilti vandeniu (kad apsemtų ir būtų virš turinio per pusę sprindžio) ir troškinti apie 1 valandą.
Kai mėsa atšoka nuo kauliukų, o vanduo jau būna perpus išgaravęs, dėti maždaug po 3 šaukštus grietinės, pomidorų padažo bei miltų, pagardinti, jei trūksta, prieskoniais ir tiekti, apipilant pievagrybių padažu.
Garnyrui geriausia rinktis garuose virtas bulves, morkas bei šviežias salotas.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Saulius
2017-11-27 18:59
Su tiek miltu blynai su šonkauliais gausis
kapatukas_as
2012-04-23 11:43
gavosi tiesiog pasakiskai.. bet as troskinau ilgiau nei valanda. mesyte tiesiog burnoj tirpo...mmm
Rūta
2012-02-20 21:41
Šonkauliukai gavosi labai skanūs! Tikrai verti dėmesio!
KOHAS
2011-05-11 16:39
sonkauliukus reikia marinuoti su cili pipiriuku, ketciupu, alyvu aliejumi, baziliku, o kita diena kepti orkaitej 180% 1 valanda, tai bent skanumelis su bulvem! oku2: [
Pauliux
2010-12-24 14:38
išsamus, giaras racieptas. Ąčiū.