Šonkauliukai su pievagrybiais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Pomidorai, 3 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulės šonkauliai, 1 kilogramas
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Pievagrybiai, 400 gramų
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Šonkauliukus supjaustyti atskirais gabalėliais, ištrinti česnaku, prieskoniais ir palaikyti šaltai kelias val. (galima ir per naktį).
Tuomet apkepinti šonkauliukus aliejuje.
Atskirai pakepinti susmulkintus pievagrybius su svogūnais.
Šonkauliukus su paruoštais pievagrybiais užpilti vandeniu (kad apsemtų ir būtų virš turinio per pusę sprindžio) ir troškinti apie 1 valandą.
Kai mėsa atšoka nuo kauliukų, o vanduo jau būna perpus išgaravęs, dėti maždaug po 3 šaukštus grietinės, pomidorų padažo bei miltų, pagardinti, jei trūksta, prieskoniais ir tiekti, apipilant pievagrybių padažu.
Garnyrui geriausia rinktis garuose virtas bulves, morkas bei šviežias salotas.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-04-23 11:43
gavosi tiesiog pasakiskai.. bet as troskinau ilgiau nei valanda. mesyte tiesiog burnoj tirpo...mmm
2012-02-20 21:41
Šonkauliukai gavosi labai skanūs! Tikrai verti dėmesio!



2011-05-11 16:39
sonkauliukus reikia marinuoti su cili pipiriuku, ketciupu, alyvu aliejumi, baziliku, o kita diena kepti orkaitej 180% 1 valanda, tai bent skanumelis su bulvem!
oku2:
[





2010-12-24 14:38
išsamus, giaras racieptas. Ąčiū. 

2017-11-27 18:59