Šonkauliukai kepti ant grotelių

Šonkauliukai kepti ant grotelių
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulės šonkauliai, 1 kilogramas
  • Pomidorų padažas, 100 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 5 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Kiaulės šonkauliukus įtrinti druska ir pipirais. Pomidorų padažą sumaišyti su aliejumi. Šonkauliukus pavolioti pomidorų padaže ir palikti šaltai, kad pasimarinuoti bent 4-5 val.
Kepti ant grotelių ar ant laužo.
Skanu su majonezo padažu!

Receptą atsiuntė: Roberta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2014-02-02 19:16
nuostabu