Šoninės vyniotinis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos šoninė, 500 gramų
- Krapai, 1 pundelis
- Svogūnų laiškai, 1 pundelis
- Česnakai, 5 skiltelės
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Kiaulienos šoninė turi būti kuo plonesnė. Šoninės oda nupjauti. Šoninę truputi išmušti. Ištrinti druska, pipirais.
Svogūnų laiškus irt krapus supjaustyti. Česnaką supjaustyti kuo smulkiai. Viską sumaišyti.
Ant šoninės dėti mišinį ir šoninę suvynioti. Apvynioti folija labai standžiai ir surišti virve. Kepti iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Leisti atvėsti ir tik tada supjaustyti.
» Rašyti komentarą