Šoninės, dešrelių, svogūnų ir sūrio vėrinukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Džiūvėsėliai, malti, 1 stiklinė
- Dešrelės, pieniškos, 4 vienetai
- Pienas, 280 gramų
- Kiaulienos šoninė, karšto rūkymo, 300 gramų
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Supjaustome dešreles storais apvaliais griežinėliais, kiaulienos šoninę plonomis riekelėmis, sūri storomis riekelėmis, o svogūną skiltelėmis.
Paimame medinė iešmelį ir ant jo paeiliui mauname per pusę perlenktą šoninės riekelę, sūrio gabaliuką, dešrelės griežinėlį, svogūną ir vėl dešrelę, sūrį bei šoninę.
Taip suvertus vėrinukus apvoliojame plaktuose kiaušiniuose ir džiūvėsėliuose.
Apkepame keptuvėje įkaitintame aliejuje.
Patiekiame šiltus su bulvėmis ir daržovėmis.
Skanaus!
» Rašyti komentarą