Šoninės, dešrelių, svogūnų ir sūrio vėrinukai

Šoninės, dešrelių, svogūnų ir sūrio vėrinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Džiūvėsėliai, malti, 1 stiklinė
  • Dešrelės, pieniškos, 4 vienetai
  • Pienas, 280 gramų
  • Kiaulienos šoninė, karšto rūkymo, 300 gramų
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Supjaustome dešreles storais apvaliais griežinėliais, kiaulienos šoninę plonomis riekelėmis, sūri storomis riekelėmis, o svogūną skiltelėmis.
Paimame medinė iešmelį ir ant jo paeiliui mauname per pusę perlenktą šoninės riekelę, sūrio gabaliuką, dešrelės griežinėlį, svogūną ir vėl dešrelę, sūrį bei šoninę.
Taip suvertus vėrinukus apvoliojame plaktuose kiaušiniuose ir džiūvėsėliuose.
Apkepame keptuvėje įkaitintame aliejuje.
Patiekiame šiltus su bulvėmis ir daržovėmis.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Nijolė
» Rašyti komentarą