Šokolado piure

Šokolado piure
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kakava, milteliai, 50 gramų
  • Kiaušiniai, atskirti nuo baltymų, 4 vienetai
  • Cukraus pudra, 3 valgomieji šaukštai
  • Šokoladas, pieniškas, 50 gramų
  • Vanduo, 3 valgomieji šaukštai
  • Brendis, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Pienišką šokoladą, kakavos miltelius ir vandenį sudėti į dubenį ir ,kaitinant, garų vonelėje maišyti iki vientisos masės. Nuėmus nuo garų, suberti cukrų ir gerai išmaišyti. Sviestą išplakti su brendžiu. Gerai išplakti kiaušinių trynius ir ant jų supilti šokolado masę bei sudėti brendinį sviestą. Atsargiai įmaišyti į turimą masę kiaušinio baltymų plakinį. Supilstyti į desertines ir laikyti šaldytuve per nakt. Patiekti su vaisiais ar uogomis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Inga
» Rašyti komentarą