Šokoladinis varškės pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, +1 šaukštas, 1.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
- Šokoladas, juodasis, 100 gramų
- Varškė, 200 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 40 gramų
Gaminimo instrukcija:
Šokoladinė tešla:
Ištirpinkite sviestą ir šokoladą vandens vonelėje, gerai išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies. Į šokolado mišinį suberkite 1,5 stiklinės cukraus, vanilinio cukraus maišelį, supilkite išplaktus 3 kiaušinius, suberkite miltus. Gerai išmaišykite.
Sūrio masė:
Varškę sumaišykite su 1,5 st. miltų, 1 šaukštu cukraus, 1 kiaušiniu, 4 valg. šaukštais grietinės.
Įdėkite 2 / 3 šokolado tešlos ant kepimo skardos - sūrio masę - likusią šokolado tešlą ant viršaus.
Kepkite apie vieną valandą 180 laipsnių orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-13 23:12
tai va idejau cukraus daugiau nei sauksta ir miltu nedejau,gavosi per saldu ir varske per skysta,taip kad kita karta darysiu pagal tikraji recepta,o ne klausysiu,ka dar rasote.
2013-07-22 08:37
o is kur cia ir surio mase atsirado? ir varskes tesla tikrai ne sitaip gaminasi. miltu nereik visai o cukraus tikrai daugiau kaip viena sauksta. gaminau pagal recepta tai gavos toks kad net suo neede. po to iskepiau taip kaip db rasau ir labai skanu buvo. jei i varske desit miltus ji bus kieta ir su 1 saukstu cukraus visiskai beskone.
2013-02-26 18:05
Labai skanu, jau kelinta karta kepu, ir visiems patinka
2013-10-13 23:15